Inizio della pagina -
Logo dell'Università degli Studi di Milano-Bicocca
|
Visita la Versione ad elevata leggibilità
|
Vai al Contenuto della pagina
|
Vai alla Fine dei contenuti
|
Vai al Menu Principale
|
Vai alla Barra di navigazione (sei in)
|
Vai al Menu di navigazione (albero)
|
Vai alla Lista dei comandi
|
Vai alla Lista degli approfondimenti
|
Vai al Menu inferiore
|
|Lista dei comandi|
Bioeconomy in the circular economy
Ospite
Foto Mario Bonaccorso

Mario Bonaccorso, Head of Marketing and Membership Development at Assobiotec

Mario Bonaccorso graduated in Political Science at the University of Milan in 1998 and specialized in History of the European Union at the University of Aachen (RWTH, Germany) in 1999. Ex lecturer of History of International Relations at the University of Milan, where he investigated the History of the European Integration through the German Historical Documents, in 2003 at the same University he obtained his Masters Degree in Labor Studies. 
He's a journalist. He worked for the Italian newspaper Il Manifesto, where he contributed in the launch of the new insert publication Il Capitale, dedicated to Finance and Economy, and for the on line newspaper Affari Italiani (www.affaritaliani.it). Mario is founder and managing editor of Il Bioeconomista (www.ilbioeconomista.com), the First Bioeconomy Blog.
Since 2006 Mario is Head of Marketing and Membership Development at Assobiotec, the Italian Association for the development of biotechnology. He is also Head of Industrial Biotechnology and project manager of IFIB, Italian Forum on Industrial Biotechnology and Bioeconomy.

Coordinate

Data: Mercoledì 24 febbario 2016 dalle ore 18:00 alle ore 20:00

Luogo: Ristorante Vivà in viale Sarca 207, Milano

Partecipare

Compilare il modulo a questo link


  
Nessun approfondimento presente per questa pagina
© 2005-2016 Università degli Studi di Milano-Bicocca -
Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1 - 20126, Milano • tel. 02 6448 1 • Casella PEC: ateneo.bicocca@pec.unimib.it • P.I. 12621570154 • Amministrazione trasparente
- ultimo aggiornamento di questa pagina 21/01/2016