PAGLIARI STEFANIA
Pubblicazioni
Abbiati, F., Orlandi, I., Pagliari, S., Campone, L., Vai, M. (2025). Glucosinolates from Seed-Press Cake of Camelina sativa (L.) Crantz Extend Yeast Chronological Lifespan by Modulating Carbon Metabolism and Respiration. ANTIOXIDANTS, 14(1) [10.3390/antiox14010080]. Dettaglio
Lunghi, E., Pagliari, S. (2025). Il terroir nel piatto: scienza, origine e sostenibilità. Intervento presentato a: Food and Science Festival, Mantova. Dettaglio
(2024). Eco-friendly extraction and metabolomic analysis for the recovery of healthy metabolites from different agri-food by-products. (Tesi di dottorato, Università degli Studi di Milano-Bicocca, 2024). Dettaglio
Pagliari, S., Sicari, M., Pansera, L., Guidi Nissim, W., Mhalhel, K., Rastegar, S., et al. (2024). A comparative metabolomic investigation of different sections of Sicilian Citrus x limon (L.) Osbeck, characterization of bioactive metabolites, and evaluation of in vivo toxicity on zebrafish embryo. JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 89(6), 3729-3744 [10.1111/1750-3841.17079]. Dettaglio
Lambiase, A., Moukham, H., Spandri, G., Pagliari, S., Campone, L., Guzzo, F., et al. (2024). Neuroprotective effects of plant extracts on eukaryotic models of Parkinson’s disease. Intervento presentato a: Biodiversity PhD day 2024, Padova, Italia. Dettaglio