
PEROTTI SUSANNA
Pubblicazioni
Perotti, S., Sabatini, F., Serra, I., Lange, H., Facciotti, F., Branduardi, P., et al. (2025). Comparative microbial and functional characterization of kombucha from different starter SCOBYs. Intervento presentato a: 2nd Forum of Fermented Foods, Malaga, Spain. Dettaglio
Brunelli, L., Perotti, S., Gargari, G., De Vitis, V., Mantegazza, G., Ferrari, R., et al. (2025). Genetic and phenotypic stability of Lacticaseibacillus paracasei DG (DSM 34154) over 10 years of industrial production. APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, 91(5) [10.1128/aem.02394-24]. Dettaglio
Perotti, S., Sabatini, F., Pinco, P., Serra, I., Facciotti, F., Lange, H., et al. (2025). Characterization of Zygosaccharomyces bailii KAV1 Isolated from Kombucha: A Promising Yeast for Human Health Modulation. Intervento presentato a: Forum nazionale della Biodiversità 2025, Università degli Studi Milano-Bicocca. Dettaglio
Perotti, S., Serra, I., Mapelli, V., Branduardi, P. (2024). Enhancement of microbial biodiversity to promote environmental and human health. Intervento presentato a: Forum Nazionale della Biodiversità, Palermo, Italy. Dettaglio
Mantegazza, G., Duncan, R., Telesca, N., Gargari, G., Perotti, S., Riso, P., et al. (2024). Lactic acid bacteria naturally associated with ready-to-eat rocket salad can survive the human gastrointestinal transit. FOOD MICROBIOLOGY, 118(April 2024) [10.1016/j.fm.2023.104418]. Dettaglio