PEROTTI SUSANNA

Ruolo:
Dottoranda

Pubblicazioni

  • Perotti, S., Sabatini, F., Serra, I., Lange, H., Facciotti, F., Branduardi, P., et al. (2025). Comparative microbial and functional characterization of kombucha from different starter SCOBYs. Intervento presentato a: 2nd Forum of Fermented Foods, Malaga, Spain. Dettaglio

  • Brunelli, L., Perotti, S., Gargari, G., De Vitis, V., Mantegazza, G., Ferrari, R., et al. (2025). Genetic and phenotypic stability of Lacticaseibacillus paracasei DG (DSM 34154) over 10 years of industrial production. APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, 91(5) [10.1128/aem.02394-24]. Dettaglio

  • Perotti, S., Sabatini, F., Pinco, P., Serra, I., Facciotti, F., Lange, H., et al. (2025). Characterization of Zygosaccharomyces bailii KAV1 Isolated from Kombucha: A Promising Yeast for Human Health Modulation. Intervento presentato a: Forum nazionale della Biodiversità 2025, Università degli Studi Milano-Bicocca. Dettaglio

  • Perotti, S., Serra, I., Mapelli, V., Branduardi, P. (2024). Enhancement of microbial biodiversity to promote environmental and human health. Intervento presentato a: Forum Nazionale della Biodiversità, Palermo, Italy. Dettaglio

  • Mantegazza, G., Duncan, R., Telesca, N., Gargari, G., Perotti, S., Riso, P., et al. (2024). Lactic acid bacteria naturally associated with ready-to-eat rocket salad can survive the human gastrointestinal transit. FOOD MICROBIOLOGY, 118(April 2024) [10.1016/j.fm.2023.104418]. Dettaglio